Feb 1, 2012

terang gilerr

jyeahhh blog ini dah pun dinprivate kan sebab hanya aku je yang syok sendiri update and aku jugak la reader yang setia baca! hahaha ! takpe2 sebab aku memang dah lama tau yang blog ni memang takkan dapat sambutan hangat hangit macam orang lain. ptuihhh

FA, kenapaaaa. kenapaaaaaa ??? why me? why.....????????? sedih kot.. bukan takat sedih je, sengsara merana sumpah beribu kali dari orang yang bercerai berai ! :'( aku tak sangka. kau dah jadi stranger bagi aku..

nama tu jugak yang kau bangga2kan sebut depan aku. why weyh? dulu nama orang lain, sekarang orang lain pulak. sampai bila kau sedap je nak sakitkan remukkan hati aku?!! aku menyesal kot. menyesal sangat2 sebab jadi baik macam ni. kau dan aku ternyata sangat berbeza. tapi kenapa kita dipertemukan and jadi rapat macam belangkas ?  tapi sekarang kita dah lain? huh, cepat betol manusia berubah..

ternyata kau dah diperdaya dengan luaran seseorang yang cukup indah and sempurna dari kepala sampai kaki. bertuah kau. again, aku jugak yang ketinggalan dand terus ditinggalkan.. dosa aku besar sangat kot dari dosa kau sebab tu dugaan belum pernah berhenti singgah dalam hidup aku..

aku nak kawan and terus berhubung dengan kau, tapi... tanyalah pada diri kau apa yang kau dah buat selama ni kat aku. adakah engkau seorang teman sejati macam lagu brothers tu.. 


" selama ini ku mencari-cari teman yang ssejati buat memenemai perjuangan suci.. dengannya disisi perjuangan ini senang diharungi bertambah murni kasih Ilahi.."



aku sanjung kau sebab tu aku sudi terima kau balik. berkali2 FA kau buat macam ni. macam bese lah janji itu wajib wujud dalam kamus hidup kau. tapi usaha? ke laut. oopps, bukan kelaut tapi di persisiran pantai je.. maybe kau "lemas" masa dalam perjalanan tu kot..


kau tak rasa ke ini tanda2 Allah nak suruh kita berpisah? sebab Allah tahu apa yang terbaik tok umatNya. kau dah pun jumpa yang "terbaik" tu tapi aku.. maybe on da way kot.. berharap aku dapat mengubati lara dihati ni secepat yang mungkin sebelum aku naik sem takpun sebelum dapat result. cukup2 dah kot aku rasa serabut dengan orang sekeliling aku. jangan kau tambah serabut and semak tu lagi.


sebelum aku membenci kau tok banyak perkara, baik kita end up eth here jelah. kau sentiasa dalam kenangan samada manis atau pahit.. ~

No comments:

Post a Comment