Jan 22, 2012

woHOI !

wohoaaa ! dah masuk tahun baru and still aku tak update ! baru harini tetiba terangsang nak update. motip sangat nak rangsang-rangsang kan, hahaha. ni hujan pagi punya pasal lah ni sebab sejuk then terus ter tuuutttt. udah, enough deyh, STOP berkata unsur-unsur lucah ! ^__^

takde nak bebel sangat. just harini ahad. hujannn !! wehuuuu. hujan pagi memang heaven kan?? lagi-lagi kau duduk kat rumah kampung, yang stil ada unsur-unsur kampung la. sebab kalau nenek datuk korang duduk rumah taman pun consider kampung jugak kan? tapi kampung here mean you stil can feel and see the village scene. pokok here poko there. stil ada air perigi. kalau yang ada sawah, hm, lagi lah ummphh ! takpe. aku ada family angkat yang baru je diangkat sempena class trip mama haritu. kat sg besar uoollss. memey aku syiokk ahh duk sana nanti! :))

boboiiiiiiiiiiii uollss. teheee~

No comments:

Post a Comment