Jan 22, 2012

demyuu

awak semuaaa. paper last sy hari jumaat lepas. tapi sebelum tu paper cmp, hari senin, so ada gap 3hari kann. sy dengan kengkawan kelas, yang jadi geng jelah, g sg gabai tauu. kami g mandi-mandi. ibarat macam nak celebrate habis final la nih sebab mostly ramai dah habis, cik ika, cik piah dengan cik jah je takleh nak hooray sensangat. hik3. g dengan kete azim itok geng boboys, and kete sy tok geng gegurls :D

menu : mee hun goreng, macaroni, sandwich telor, nasi lemak, jajan and air gas + air kotak sponsored by maria mercedez. haha. masak semua ni awal pagi uolls, bangun 4 pagi sebab janji berkumpul kul 7 ! walaupun si geng suri rumah ni sampai lmbat 30mins, tapi takpe sebab ada yang lagi lambat ! grrrr. sabo jelahh.

overall nak cerita yang gathering camni sangat menyeronokkan. bole mengeratkan lagi hubungan yang tak berapa nak erat. tapi dengan certain orang jela. yang macam mulut longkang jangan berangan makan buah berangan la. hahaha. sumpah best ! pasni plan nak wat lagi tapi ke tempat lain yang lagi best ! tapiiiiiiiiiiiii


peristiwa hari sebelum g gabai tu aku memang takkan lupa sebab tu semua neraka !! 


No comments:

Post a Comment