Dec 7, 2011

#8

aishh. macam biasa kalau aku dah habis post new entry aku rasa macam lega gila, and aku akan tengok list story aku. then aku monolog ''wah banyaknyaa cerita aku, tak sangka''. tapi......



bila aku baca balik cerita dulu-dulu sebak kot. aku rasa macam nak delete je cerita-cerita lama tu. sebab blog ni dicreate masa aku tengah having problems. so.. paham-paham jelah.


ye , nama pun SEJARAH, kann. so aku nak delete, satu kerja pulak dah kan. aku bukan ada banyak masa sangat nih. so aku biarkan jelah.. lagipun aku tahu takda sapa baca cerita aku. aku menulis ni sebab aku nak meluahka, takda niat nak blog ni dikenali pun. lagipun ORANG tu tak kesah pun blog aku ni. blog dia pun bersawang, so mustahil lah dia blogwalking. aku tak kesah. lagi tenang kot rasa, hm :))


alhamdulillah :D

No comments:

Post a Comment