Nov 18, 2011

terakhir

hari jumaat ialah penghulu segala hari. harini jugaklah hari terakhir aku stress dengan kerja yang tak pernah henti-henti bermanja bergurau dengan aku. tadi aku dah siap present dan feedbacknya, ok sangat ! dan aku pun present dengan ok dari sebelum ni :)

kejap lagi kul 3 aku ada mid-test untuk subj comm management n policy, itulah 'bebanan' terakhir aku untuk minggu ni. bukanlah next week relax memanjang, ada je kerja tapi takdelah sehebat seberat sekejam minggu ni. hahaha. pastu balik ! hehe

tetiba ada emergemcy kena balik, huhu. lagipun boleh la cari baju yang sesuwey dengan tema majlis anugerah dekan selasa ni :D


apa-apa pun nak setelkan test jap lagi ni. actually tengah baca buku ni, tapi ahkak nak jugeks update , kikiki :P

doakan saya !!! ^^,
 

No comments:

Post a Comment