Nov 13, 2011

PECAH PERUT

aku baru sedar yang aku memang minat gila dengan Johan Raja Lawak berbanding Zizan. sebab? dia versatile, boleh tiru suara-suara orang. setuju kan ? haha. aku boleh ulang 300 40 kali edisi khas, maharaja lawak yang mana ada johan ! huhu



aku patut kawin dengan dia, muahaha, sebab aku memang suka lawak dia. gila kan ? macam la kalau kawin dengan dia, dia sama macam dalam tv, buat lawak semua tu. mesti banyak bergaduh, KOT, sebab tak serius , melawak je all the time. 


tapi you pun kelakar jugak :D hehehe


No comments:

Post a Comment