Nov 17, 2011

hell

dari start cuti mid sem haritu lagi aku dah tahu yang naik je cuti nanti memang busy nak mampuih.
ye memang itu yang terjadi pun sebenarnya !!!!

fist hari isnin submit assg socio, selasa submit assg interpersonal, rabu takdak kelas tapi letih macam ada kelas, pagi dah g bukit cheeding meeting dengan pihak sekolah pasal field work kelas subj effecive speaking, tetiba.......

before nak shoot ke bukit cheeding, mak oiiii. dapat tahu asgg socio tu kena reject !!!!!!! mmg 'double u ti ef ' betol lahh !! dah la esok petang ada test ! dah la minggu ni kerja tak henti-henti bermanja dengan aku ! dapat pulak satu lagi kerjaaa


ingat dah setel satu persatu ! adeyhh.. sapa-sapa yang kena reject semalam memang tension je. dah la pegi bukit cheeding tu rela tak rela je, pastu dapat pulak satu bala lagi. socio sosial sosiotttt, damn! balik je terus edit sosiot tu then siapkan portfolio nak present esok pagi.

minggu ni memang terburuk dalam sem  nih. buat masa ni lah. hahaha. kau tunggu jela masa nak final nanti, laaaagi macam-macam kerja kau dapat. memang berjerawat la muka aku nanti, sure 100% !! 


No comments:

Post a Comment