Oct 17, 2011

katanya !

tadi modul. for the first time 1 group dengan dia. dah la masa group kecik tu pun 1 group. nampak la berlakonnya kami. pura-pura mesra. puiii

nasib cik evaluator panggil aku masuk group lain. alhamdulillah. andddd baru aku rasa apa yang sahabat-sahabat aku yang pernah 1 group dengan dia rasa. haha sumpahh hipo !


katanya... saya tak cepat marah.. katanya !!! and lain-lain. sumpah nak terberak dengar. nasib duduk meja belakang boleh la nak buat memek muka tanpa dia nampak. kata pelakon. haha

eyy menyampah aku.. tapi rasa puas la sebab akhirnya buku bertemu ruas. biar dia tahu aku tak selemah yang dia sangka. go girl ! not go pondan !! :D

No comments:

Post a Comment