Sep 23, 2011

ALIF

aloha.

dah lama tak taip. even takde orang baca. even orang yang aku nak sangat dia baca setiap apa yang aku update, tak baca pun. but its ok. i believe everybody hurts someday. maybe this is my turn. your turn ? i don't know :) tapi blog ni mampu jadi teman luahan hati aku yang terbaik ! hahaha. itupun kalau aku rasa PERLU nak cerita kat sini.

hidup aku ni memang ada masalah. masalah itu masalah ini. tapi yang aku tak boleh blah dengan BERUK MAKYEH kat dalam kelas aku untuk sem ni. woi beruk, kenapa sem lepas kau macam beruk bodoh yang baru lahir berlagak suci dalam debu macam kau tu tak tercemar lagi ?? sem ni kau mengelinjat sangat macam beruk dapat bunga taik ayam !! nak kata pondan, muka jantan , suara garau dada bidang. keliru aku dengan kau ni.

hal pondan tu biar lantak kau la kan, KESAH PLAK AKU dengan beruk macam kau. yang aku nak ludah kat muka kau sekarang ni, apesal kau sebagai ketua beruk sedunia nak cari pasal dengan aku ?? ingat sikit... kau tu beruk.. layak ke nak menang dengan aku ??  kau umpama buku yang belum bertemu dengan ruas... aku akan pastikan masa konvo nanti kau akan malu dengan aku sampai rasa nak melutut mintak maaf dengan aku. kau tak jauh mana pun, rawang tu je.... tapi kan, antara kau dengan aku, kau tu lagi ceruk dari aku kot. ish3.... 


ptuihhh !


No comments:

Post a Comment