Aug 11, 2011

show off!

aku tak heran dengan keglemeran dunia blog. orang lain tu lantak dorang lah, sendiri punya blog, sendiri punya perasaan la kan. dan sendiri punya suka.


love story. apa itu love ? zaman sekarang semua orang tahu apa tu love. dari sekecik-kecik manusia sampai lah kebesor-besor manusia. 

setiap orang ada love story masing-masing. ye aku tahu semua manusia ada keinginan. lagi-lagi lah keinginan nak bercintun. ok tak salah. sukati korang lah kan. wa apa susah ? wa pun macam korang gak. hahaha

tapi nak suruh buat sesuatu sikit lah. tolong jangan nak show off  'kebahagiaan ' korang sangat. sebab benda-benda camni belum tentu kekal selamanya. kalau la something bad happen, tak rasa malu ke ? dulu sebok sangat nak kecoh sana - sini kan.

satu jelah nak cakap. semua orang ada ending masing-masing. tak semestinya dia tunjuk dia bahagia ending dia bahagia. mungkin bahagia time tu je pastu jap lagi gaduh. dan tak semestinya yang tak tunjuk apa-apa tu dia tak bercinta, tak bahagia macam korang. agaknya dia lagi bahagia sebab tu tak nak tunjuk sebab tak mampu nak tunjuk akibat bahagia sangat.

by the way, kalau betol kekal bahagia atau bahagia yang korang tunjukkan tu betol-betol  wujud, Alhamdulillah la. kalau tak, entah laa. bhahaha

papai !

No comments:

Post a Comment