Aug 5, 2011

apa ada dalam beg duit

aku bukan perempuan sejati. hahahahaha. bangga nya aku !! grrrr.. aku takde beg duit tapi aku ada handbag. kaitan ???????????? hihihi


takde menda lah nak story to you kalau pasal nih. sebab hanya ada duit, ic, bankcard, lesen, dan kad-kad yang orang teringin nak bagi kat aku.

owh lupa pulak. aku hanya pakai yang tempat letak lesen tu je. aku tak tahu lah apa nama dia. so tak dapat nak google. huhu


ey malunya aku ni, perempuan apa lah nih. muahaha :pp

No comments:

Post a Comment