Jul 15, 2011

stok geli-geli


entry terakhir update before aku melangkah kedua kaki ku bersama batang tubuhku ke uitm selama 5 hari kerana aku bertanggungjawab untuk menghadiri program bersama seketariat. ok dah, cukup. hehe





pendapat aku, cinta itu indah. cinta itu juga menyakitkan. tapi senang je. masa dalam status 'kekasih', kita kasih kat partner kita sikit-sikit je. selebihnya untuk Allah, Rasul, family dan diri kita sendiri. sebab bila something happen, kita tak rasa menyesal sangat. dan takyah lah duk canang sikit-sikit cerita pasal partner kau tu kat orang, kat blog ke, facebook ke. buat menyampah orang je.


lepas dah jadi 'suami isteri' baru bercinta bagai nak rak, berkorban duit, masa dan sebagainya. tapi senang nak cakap, kan ? nak buat, hm. kita susah nak control diri kita sebab tengah bahagia. bila dah kecewa ?


satu quote sentiasa aku pegang.


''pleasure of love exist for a while, pain of love remains forever ''


tak nak percaya atau tak percaya, tepuk dada tanya la dada kau tu sakit ke tak. hahaha. merepek pe nihh -,-'
hm, pengalaman mengajar manusia supaya lebih matang :)



No comments:

Post a Comment