Jul 30, 2011

siot gilewwww

dari malam tadi dah plan, duk pikiaq nak set time , destinasi, pakej semua la pikiaq ! last-last bangun lambat. buat benda yang dah lama plan tapi tergendala. masa tengan syok-syok duk tenyeh benda alah tu, baru teringat

''owh aku nak g umah tuttttt"


then lepas dah siap semua aku pergi lah sebab dah nit kan. hahahaha. adalah bagi buah tangan sikit and dia pun bagi aku strawberry. melantak situ jugak. sampai-sampai je bukak tudung terus tuju ke dapur, duduk and  makan !!

lepas dah kenyang + mengata semua, terbaek lah kenyang dosa sekali, huahuahua. so lepak depan tv. masa tu sambung lagi buat ketupat, sambil teringat kisah lama. dia boleh pulak bagi aku ingat benda yang aku tak pernah ingat langsung ! huhu


pasal ni haaa..

surat cinta :)


bukan apa. surat tu bukanlah sebijik cam kat atas ni ha, takde nye tekeluar love macam tu. cuma surat cinta aku ni masa aku form2. classmate aku sendiri yang kasi .. dah la gengster, macam phua chu kang, hahaha, ada lah sebab nya kan, rahsia gitueww. ada hati nak bercintan cintun dengan aku. padahal suka ejek aku, cari gaduh dengan aku. adoi, aku pengawas lah, takkan kau suka aku kot ? dalam hati betol-betol ada taman kau nih kan nabil.. hahahahahaha


surat tu memang lawak habis. aku dah tak ingat tapi ayat tak macam budak sekolah menengah. macam budak tadika je. siap lukis-lukis lagi. suruh kawan dia yang kasi kat aku. aku tekejut dan tak expect pun tu surat cinta. aku duk kat belakang sekali. so aku bukak dan baca kuat-kuat smabil gelakkan dia. memang macam haremm. dia malu gilos, then blah g lepak mana ntah.


euww. geli siot... tapi tak sangka la aku heartless gila. memang takde rasa besalah langsung. adoi. yang aku marahkan sangat tuh., orang yang aku suka buat donno je dengan aku. sebab tu aku penah bagi surat layang kat mamat tu. aku bagi lirik lagu SHUT UP, simple plan punya lagu.  mesti die pelik nak mati, tapi itu jelah aku mampu buat sebab tak puas hati dengan dia. yang orang aku tak suka pulak sebok nak bagi-bagi surat. tumbuk nak ??????* berlagak gengtster* hihihi


[papai]



No comments:

Post a Comment