Jul 29, 2011

cerita lama

after i've shouted at my own wall, i logged out my fb acc without knowing who are liking or commenting that super-ugly-dirty words of status, and without stalk a.k.a investigate other's page. sorry, now no time for me to do those things again. USELESS. i wanna live my life peacefully . yeahhh you go baby girl. aumm aumm :))


sekarang musim aku teringat cerita lama. cerita zaman sekolah dulu. i donno why, recently, i do agree that i'm quite thinking a lot about someone who used to be somebody in my life. is that mean I MISS HIM ?? 


daaa.. u are under arrest girl ! hehe. aku pernah cerita everything to my sister about us. masa tu mood ceria-ceria. so cerita yang heavy pun boleh jadi ringan je kan. sempoi je. huhu. lepas dah habis membebel, then my sister told me to be his friend. nanti rugi. sebab aku cakap dia budak pandai. yup, dia memang pandai. aku sangat kagum kalau orang pandai fizik tanpa bawak buku dalam kelas, dan pandai kimia tanpa bawak buku nota tebal macam aku tapi bila kena tanya dengan teacher, menggelupur buat kira-kira, takpun tiru orang sebelah.  ceyt. 


and also he is superb in math. add math dengan math mode. tapi aku sangat salute dengan add math la. dia punya result pun yang A1 semua subjek sains. memang aku tak sesuai untuk dia. sebab tu kami berpisah :)
sekarang pun tengok lah dia amek course apa.. aku tak sehebat ex-gf dia. blueksss.. itu dulu ok. hahaha. sekarang aku dah berjaya masuk ipta awam, bukan swasta punya okeyh :DD


belum kerja lagi takyah nak tunjuk hebat sangat lah *winkwinkink*


next entry sambung lagi !!!!!!

No comments:

Post a Comment