Jun 19, 2011

whaaa~

memang dah berzaman tak update !!! yahooo ! hahaha, adoi..

malas lah even aku rajin je terjah fb, terjah blog orang lain. aku laaaagiii suka fokus + menaburkan kasih sayangku kat tumblr je. cian bucuk-bucuk blog aku nih. lalala~

entry yang DULU aku pernah cakap nak kerja, kan ?? again, berangan. huhu. bukan berangan, tapi entah laaaa. tak tahu nak cerita camni. masa yang sesuai aku tak jumap-jumpa lagi sampai sikalang :)))

duk rumah sometime jadi chef, jadi driver, tapi jadi bibik tu sudah tentu ya anak-anak ! kemas rumah itu wajibulghunnah :D

disamping itu, aku jadi full-time lover. apakah ???? kah3 ;p

ha weh, aku sedang..............




paham-paham sendiri lah !!!



No comments:

Post a Comment