Jun 28, 2011

day3 : benda dibuat sebelum tido

heee ~ kalau pasal nih rasa nak mengedik sikit. hahahaha

here we go0oo ..


----------------------------------------------------


1 ) mandi. kalau siang tu aku mandi lambat, malam maybe aku tak mandi lagi dah. jimat kan air kat rumah aku ? HAHA. funny la shangat !


2) pegang lappy. dah sah-sah la online, kan ?? biasanya fb la sebab nak main game. huhu. nak naik level cepat, nak lawan dengan orang tuh  !! hee~



3) kemas katil. mestilah, kata SEBELUM TIDO, nak tido la kan , so kena la kemas. kibas-kibas cadar, atau tukar cadar ke kalau dah gatal-gatal badan kalau baring situ. hehe


4) sembur ridsect . benda wajib !!! tak larat nak sedekah badan ni kat nyamuk hari-hari :D


5) basuh muka. kalau tak mandi, gosok gigi, cuci muka. kalau dah mandi, just basuh jela muka tu balik dan tak lupa kaki.


6)baring. hahaha -.-''


7) texting . ehem-ehem , uhuk-uhuk ! ;p


8) T.I.DO ! . gudnite, sweetdreamzz yawww.. Zzzzzz






No comments:

Post a Comment