May 2, 2011

syuhh syuhh !

ok kawan-kawan, harini 2 may aku sangat rajin update entri baru. sebab hari ni hari untuk aku memulakan semuanya kepada versi yang baru. hehehe

sebenanya aku dah penat nak bagi hint kat DIA pasal perasaan aku kat dia. aku rasa dia paham tapi saja buat tak paham. ah lantak lah. pasni kalau kau hilang aku lagi, bagus la, kan ? sangat !! huh~


actually, aku nak cerita pasal kebencian aku, kemeluatan aku kat sorang mamat bangla ni. eh eh bukan bangla, nepal. eh., bukan jugak ? ok la, mamat kedah.. ha, malaysian ok !! hahaha.

oopss! bukan aku benci orang kedah, tapi mamat ni orang kedah and dia je orang kedah yang aku bengang kan. huhu. jangan ada semangat kenegerian di blog aku ni ye. mekacih ! :DD


anis, anis tahu kan sapa ? hahaha. direct sebut nama kau anis !! heee~ macam tahu-tahu je kan anis baca blog ni. kalau la kann -_-''


bhai, pe cer bhai ? apa kau dah buat kat aku sampai aku benci kat kau ?????? arggghhhh ! aku sendiri tak pasti kenapa  I HATE YOUUU

kau pelik. jantan yang pelik. hurm rasa nya aku tahu sebab apa aku kata kau pelik.. jengjengjeng.. sebab aku tak pernah kenal lagi jantan yang perangai macam kau, anak bongsu macam kau, mengada macam kau, SENSITIF melampau macam kau !!!!!!!!!!!!! *release tension aku guna tanda seru nih* HELLO bro aku pun bongsu jugak. tapi sebab aku pompuan, manja takpe la kan. tapi kau tu L.E.L.A.K.I

malu la sikit nak mengada-ngada tak tentu pasal nih. ke kau tu lembut ? erk. ok celupar. hahaha. patutlah bestie aku sangat melarang aku meneruskan hubungan percintaan dengan kau sebab rupanya dia dah boleh tahu kau tu tak sesuai tok aku. *wink3* isayangyoulebihlabestie ! hihihi



KAU ! tak payah nak desperate sangat nak bercinta. kau jangan paksa orang tok suka @ cinta kau. kau cermin dulu diri kau. tak pun kaji dulu perangai kau tu macam mana. agak-agak layak tak pimpin awek kau a.k.a bakal isteri kau kejalan yang benar ?? sepanjang aku kenal kau even berapa bulan je, aku sangat rimas dengan kau. atau dalam bahasa omputihnya, aku FED UP ! pastu bila aku reject kau slow-slow, baik-baik, kau boleh pulak trauma dengan aku, pastu kau bawak lak sakit hati kau tu kat kawan-kawan aku. what the hell ?? kau tak nak tegur aku sorang je cukup lah, jangan kawan-kawan aku pun kau nak menyombong !!

aku memang takkan pernah puas meluahkan kebencian aku kat kau kat anis ! hehehe. anis, jadilah teman mendengar yang baik ye. sayang kamuuu ! hahahahaha



dah la tu, cukup-cukup lah berdosa sampai sini je. esok ada paper. ya Allah, terlupa pulak ! huu~


maafkan saya  tapi saya dah jujur, sukati KAU lah nak terima ke tak !  :DD





2 comments:

  1. cik joyah a.k.a zaf :) ye sesungguhnya anis tau sape dia..hahah..lantak je dia..biar dia pergi menghilang :p

    ReplyDelete
  2. weyh anis, hang jgn la reveal nme cek kat sni. hahahahaha. tu lah kannnn. gedik sungguh jntan nih. euww~

    ReplyDelete