May 20, 2011

bila joyah selsema..

aish, makcik sorang ni bukan boleh selsema sikit, memang susah la dia nak tido malam..  tersumbat hidung kata nya !! hahaha. pastu tido kat kerusi malas sambil merengek-merengek macam budak kecik. sure tido malam pakai stokin, mengadu sakit badan la sakit itu la ini lah. 

joyah ni tak suka selsema sebab best ke selsema tu ? asyik buat kau bersin je. paling kelakar + sakit hati kalau lelangit dah rasa gatal, tap rasa nak bersin tu tak sampai. kau pun duk nganga mulut kununnya nak bersin lah tapi tak jadi. comel ke tak muka kau time tu eh ? ^^


tu lah, lubang hidung kecik thats why tersumbat. adeyhh. lagi satu, bila dah selsema, hidung mesti rasa perit gila sebab duk hembus hingus je sampai mengelupas hidung tu.


hingus pulak kadang-kadang keluar tanpa disedari. sedar-sedar dah meleleh keluar. euww! sory la, entry agak kotor sikit. hahahah :)



iniah keadaan si joyah bila dah terkena selsema... hihi. 



tapi taklah secomel budak ni kan. hee~ yang penting, woi orang kampung ! si joyah ni selsema ! ^^


[papai]



No comments:

Post a Comment