Apr 28, 2011

mencarut itu tak baik tau~



ha..  nak tanya, why people easily can say this ??before this, this word is hesitated to be said by us, but now... this word seems like normal to them. oh god... 

for example, one of my roomates. she love to say this. actually, i feel like i wanna kick her butt when i heard this word came out from her mouth !!! what the hell are you ha in love with this word so much ?!! you can say anything else but please la, not this kind of word ! damn youuuu.. see, i'm ''mencarut-ing'' now. huhuhu..

tak lah, just pelik kenapa remaja kita suka sangat ikut omputih tu ha.. dorang ada agenda sendiri , bukan saja-saja nak publish this word to us. kalau lah yang menyebut tu tahu makna perkataan nih, tak rasa malu ke dengan diri sendiri ? ish.. 

dah tak main dah carut b**i dan yang sewaktu dengannya. sekarang guna je perkataan ni.. even budak sekolah yang tak tahu apa tu pun dah terbiasa dah. alahai.. apa nak jadi daa~

disebabkan perkara-perkara macam ni lah yang buat aku takut macam mana nak bentuk anak-anak aku nanti. cadangnya nak hantar sekolah tahfiz, nak jadi macam adik muhammad tu :) insyaAllah.. yang penting, ibu bapa nya mesti lah baik dahulu jika mahu anak-anak yang baik. alright !!

No comments:

Post a Comment