Apr 6, 2011

letting go

bukan aku tak sudi nak reply message kau. bukan aku tak sudi nak terima maaf kau. bukan aku ni hati keras macam batu. tapi kenapa kau tak pernah sedar kesilapan kau ? kenapa kau tak berubah seratus peratus ? macam yang aku cakap semalam, kau mungkin nak tengok, rasa camana rasa nya bila aku betol-betol hilang, kan ? nah rasakan sekarang .

memang aku takkan contact kau dah. aku memang terasa gila dengan layanan kau semalam. mungkin, kau patut diajar apa itu penghargaan dan macam mana nak menghargai. aku tahu kau akan pujuk aku sekejap je dan lepas tu kau akan kata 'sory tak ganggu lagi dah '. FINE. aku tak tahu mana engkau yang dulu.



p/s : i'm letting you go

No comments:

Post a Comment