Apr 3, 2011

lagak dewasa

dari pagi pukul 9 sampai 2 petang aku bertapa kat library. motif ? nak siapkan assignment ctu sebab ESOK dah nak hantar. hehehehe ;)

ok memandangkan harini hari ahad, cuti umum kan. memang lah bas rapid 'dalaman' takda kan. nak pergi tu takda hal. bas memang lalu seroja tu. nak balik tu, ai.. berzaman lah kau tunggu.. so dari aku duk membesarkan bontot duk lama-lama tunggu mr. rapid, better aku pecah lemak kan panas-panas tengah panas terik tu. so aku decide nak balik melati jalan kaki . sorang-sorang. laju je jalan. hihihi. alhamdulillah takda apa-apa yang buruk berlaku ;D

apa yang lagak dewasa nya ?? sebab kat dalam library tu semuanya aku rasa orang dah lebih 20 tahun. aku je yang 20. hehehe. peghasan !


p/s : tengah tak sedap hati dengan sorang akak ni. adoi. SILA jangan paksa saya sebab saya sangat penat.               trimas -.-''

No comments:

Post a Comment