Apr 4, 2011

kutuk diri sendiri

tadi aku baca blog kau. tetiba aku rasa nak stalk semua entry kau. ok memang kau ada mengata aku. motif ? dekat blog kau, kau boleh la cerita itu ini kan. seolah- olah aku lah buruk segalanya. ye memang kau takda tulis nama aku, tapi kau ingat aku tak tahu ke aku lah orang yang kau tak puas hati sangat-sangat tu..


hal ni dah lama berlalu. tapi aku nak defend diri aku. aku bukan macam apa yang kau pikir. aku memang nak jumpa kau depan-depan sebab aku nak kau dengar sendiri jawapan yang sebenar dari semua pihak. tapi takda masa. yelah kerja aku bukan nak deal dengan minah psycho macam kau je. sumpah aku tak sangka aku akan ada masalah dengan orang yang ada baka penyakit GILA nih.


sekarang kau tengok sapa yang menang. aku atau kau. aku nak kau judge sendiri berdasarkan layanan yang kau dapat selama ni. memalukan sebab kau atau aku yang psycho sebenanya ? hm ? kau sedar tak masa kau post entry bangang kau tu kau sebenanye sedang mnegutuk diri sendiri ?? yelah kau lah yang teror nak psycho-psycho ni. aku tak pun even masuk ni dah 2 subjek psychology aku belajar. tapi ilmu aku tu bukan untuk cari pasal dengan orang GILA macam kau lah B.O.D.O.H.T.O.L.O.L.B.A.H.A.L.O.L.S.I.A.L

No comments:

Post a Comment