Apr 6, 2011

hahaha

first, TAHNIAH kat kau sebab kembali normal ;D show to others that you are taken. but the reality, ARE YOU LOVING HIM SINCERELY ? answer by yourself !! tapi apa-apa pun, once again, TAHNIAH YE !!

second,  si pengarang jantung hati ku. hope you will learn something sepanjang saya invisible. i give you enough time to study, enough time for every single thing you wanna do.


third, si admire.  bro, maaf kalau kau rasa aku memainkan kau. tapi soal hati dan perasaan tak boleh dipaksa. seriously ;( kalau kita tak bertegur tu, maaf . aku tahu aku kejam, aku jahat. lagi sekali, MAAF.


forth, bestie, i miss you sangat-sangat. dah lama kita tak contact. adoi.. taknak putus kawan camtu je. dah lama kan kita kawan !!!


the last one, kawan. i mean, my mates ;)) love korang banyak-banyak sebab mewarnakan hidupku selama beberapa bulan nih !! sayang korang ketat-ketat !hee~



choose your colour beybeh ;) 


 

No comments:

Post a Comment