Apr 14, 2011

FINAL TEST

DUA sudah selesai. alhamdulillah. thank you YA ALLAH.. tadi final test subjek newswriting and reporting. alhamdulillah boleh buat dengan jayanya. tak lah yakin semua betol tapi aku tahu lah nak menjawabnya :))


lagi satu ialah photo essay , final test jugak nih. memang tension. kalau boleh gaduh laki bini dibuatnya. nak edit lagi. pastu aku pulak ada masalah bodoh. dah sedap edit tapi bila nbak view balik tak boleh. ok maybe aku ada la silap kat mana-mana kan. nak buat macam mana, buta IT. hahahahah. tapi nasib aku bangun awal pagi tu. kalau tak........................... aish malas nk pikir. huhu. sekarang gambar itu sudah siap dan sudah submit . yeayyy! hehehe


ada lagi 5subjek... YA ALLAH.. permudahkan semuanya . ameen.. :D

No comments:

Post a Comment