Apr 21, 2011

FINAL oh EXAM !



10 days from now -FINAL EXAM !!! arghhhh. bunyi tak boleh nak gempak lagi kan, macam tension sangat je. padahal satu buku pun kau talk bukak lagi makcik oii. hee~

today, i'm homieeee. sangat selesa, makanan terhidang, katil lagi empuk dari kat kolej, erkk. hihi. taklah, balik bukan sebab nak keselesaaan.. tapi sebab nak jumpa family even dekat je. sebab... mummy saya asyik call tanya bila nak balik -.-''

saya sayang semuanya ! huhu


harini cukup lah huhahuha. esok start offline semua internet connection, mengadap buku je. eyt, bukan muka-buku ye. muahaha. habis final, terus nak pikir nak kerja apa, nak ada banyak-banyak duit, then pergi honeymoon dengan yang tersayang ;))



gedik !!



p/s : goodluck to all, goodluck to me, and to my love !


No comments:

Post a Comment