Apr 3, 2011

aku tahu

aku tahu blog joyah ni tak perfect macam blog orang lain. aku tahu aku syok sendiri update segala cerita, takda orang baca. aku tahu blog ni takda chatbox , tak ramai follower macam blog orang lain.

aku tahu blog ni blog tak siap sebab aku jenis malas nak pandang benda-benda yang menyusahkan aku padahal benda tu kecik je. tapi dari semua ni, apa yang aku tahu...



aku menulis bukan kerana nak follower ramai,
bukan nak menyedapkan hati orang lain,
tapi blog ini ibarat diari aku.
 aku bukan hidup untuk memuaskan 
hati orang lain ;) 

No comments:

Post a Comment