Mar 22, 2011

stupid cupid !

apehal minah ni buat tajuk camni ?? hahaha. sajeee.. ;)




hoi stupid cupid, boleh tak kau blah sekarang ? aku tak bersedia lagi. tolong datang lain kali boleh tak ? next sem ke, next year ke. adeyhh -.-''







aku bukan apa.. aku takut dan malu dan segan dah tak bersedia lagi !! huhu. lagipun aku rimas , rimas dan rimas !!!


ok lupakan. subjek seterusnya. FINAL EXAM !! hadoi. aku tak stress pikir Final tp aku stress pikir pasal assignments ! see ade 's', plural kan ? so maknanya BANYAK sangat-sangat wehh. grrr.. grr!!


ok aku list kan apa lagi yang tergendala ;


  • PHOTO ESSAY
  • 6 PICTURES , still under photocomm
  • PSYCHOLOGY PAPERWORK (submit this thursday)
  • PERGI ASTRO , interview for my major subject.  



aishh.. degree life memang sucks habis. korang mana yang bakal further degree nanti tu, sila GET READY  ye. no time to huhahuha, still boleh la tapi tak boleh lah nak huhahuha setiap masa. pastu sila buang sikap menangguh kerja. kalau kau nak jadi gila dengan segera, SILA BUAT :D


subjek aku yang terakhir untuk bebelan pada kali ini, ANDA. sila jangan buat saya fed up betol-betol even mulut ni dari dulu lagi cakap that word again and again. but my heart, still, u owned it ! that is the reason why i always hurt with your actions because my heart is yours ! T_T

No comments:

Post a Comment