Mar 24, 2011

berani lah sikit !!

ni di tujukan kepada seorang kawan . sapa-sapa jelah. kau kawan aku? ha nah ni untuk kau. hahaha


hai lah lelaki, 
kenapa lah kau tak reti-reti nak berterus terang
kalau kau suka, kau cakap jela kau suka
kalau kau dah cakap kau suka, kau tanya lah dia 
dia suka kau ke tak
dan kau pulak, jangan lah bagi sampai perempuan tu yang tanya
 ''suka as a friend or what?''
malu lah dia, straight forward sangat
tapi malangnya, kau still TAK RETI-RETI nak jawab
dah tu, kau jangan lah nak sentap dengan dia
kalau KAU rasa dia tak layan kau sangat
sebab, takda alasan yang kukuh, kan ? 
hahahaha
kesian kat that boy
sebab that girl is happy with someone else.
she is not yours
but beware, before you want to propose her,
please ask whether she is taken or not
your observation do not work at all
peace ;) 



No comments:

Post a Comment