Feb 9, 2011

nafsunafsunafsu......

manusia ! jangan lah TAMAK. dari segala benda. duit, makanan, pakaian, even korang punya lover ! cukup la ada sorang je. jangan mentang-mentang si dia jauh, kau kat sini boleh pulak menggatal dengan orang lain yang kau sendiri tahu memang nak kat kau. but then, kau bukan nak fall in love dengan dia pun. kau layan dia baik punyeee. tapi kau nak buat seronok-seronok. kau rasa kau HOT, kan ?? kepala ko.. belum kena batang hidung kau lagi takpe lah..


but 1 day, INSYAALAH akan kena. bukan 1 doa. tapi hakikat !! kau buat orang, orang buat kau balik. that's the rule. hukum karma. and that's what happen to us before and now, the present. dulu, kau bajet kau setia lah dengan partner kau and aku memang buruk?? so sad.. akhirnya.. lemah jugak kau. u don't know any story, the exact story bout me. but that's not happen to me.. naahh. because i know a lot bout three of u. triangle-love-story. hahaha.

how can i know all this ?? sebab aku tak wujud dalam hal kau TAPI kau kena ingat yang kau pernah wujud dalam hal aku. dendam itu sesekali tersemat di kalbuku  :D


once we are up, and once we are down. compulsory.  i'm so0oo mad with this kind of person. TAMAK HALOBA. nafsu semata-mata.
-
-
-
-
-
-
-
-
 - 
-

harapan itu menyakitkan !!! 



 p/s : bercita-cita untuk reveal. tapi nawaitu jela :P revenge is something yang bestlahh !! sometime :))

No comments:

Post a Comment