Jan 23, 2011

random

yesterday . a bit exhausted. i was supposed to exhausted a lot, not a bit. but then, suprising me, it just a bit. hoho. meraban.. why ? because there was held an induction programme for my faculty. yesterday, OK. cerita sudah basi but stil want to story a lil bit about. it was half heaven-and-hell activites. sory no pics to show. no time to click-click. explorace bhai.. ade 8 checkpoint bhai.. there was a checkpoint. can be decribed as hell checkpoint. hoi senior. kau tak penat ke menjerit menengking 13 group ni? coolios la bro.. chillax sudah.


i'm done with yesterday.



today. family day kolej melati. sh!t. wa tak enjoy wa cakap sama lu. boring bhai. boring tahap gaban. even i've joined one of the 'stupid game' just to collect the cupon, but seems like my 'niat-yang-tak-murni' is eating myself. hoho. tak dapat we cupon... boring sangat punya pasal, naik bilik jumpa katil kesayangan :)) oh btw, why ' stupid game' ?? because, they created game that suppose to be played by kindergarten kids uolls. bila orang yang dah boleh jadi mak orang ni main, kitaorang boleh menipu sayang.. dah la korang tak check pun. whats the game ?



"meniup bola pingpong dalam tepung "




bola tu dalam botol yang dah dipotong dan ditenggelamkan oleh tepung tu. the rule is tiup tepung sampai nampak bola pingpomh tu. tapi kalau dah kalut camtu dan takde sapa pun cek group by group, so kitaorang boleh goyang je la kan botol tu sampai nampak bola tu. takpun just angkut guna tangan then pura-pura tiup. DONE.






                               =.=''

No comments:

Post a Comment