Jan 9, 2011

G.A.G.A

tau la dah ada pakwe even tak ensem macam orlando bloom mahupun tom cruise. justin bieber lagi ensem kot. but then aku bukan nak cerita pasal balak kau sebab he was my classmate. engkau tu. dahla classmate kau pun tak suka dengan kau sebab YOU LIKE TO GET FREE-AND-CHEAP-ATTENTION FROM YOUR LECTURER.


ok itu masalah kau. tapi yang menjadi masalah kat aku bila KAU BUAT MUKA KEREK AND BAJET HOT BABE tu kenapa. pandang aku atas bawah. aku tau la tadi kau pakai lawa-lawa aku pakai baju tido je. kau pun pakai gak baju tido kan malam karang. atleast senyum la tunjuk GIGI kau yang cantik tu.. oooo.. mesti tadi GIGI  cantik kau tu ada something wrong. kan?


maybe berkarat sebab tak pandai nak senyum. kau senyum kat balak kau je =.= dengan pompuan kau rasa kau la TERcantik. TERhot. and semua-semua lah yang perfect. tapi bagi aku ada 1 je ayat yang sesuai tok kau.. TERPERASAN [fullstop]

No comments:

Post a Comment