Jan 25, 2011

bullsh!t

aloha kepada sesapa yang baca blog ni. sebab saya tau takda sapa baca. a big laugh for you H.E.R hahahahahah :))


just nak share cerita semalam. " malam tautan kasih kolej *dirahsiakan* " . boring. and menyampah. sebab? they took our time too long smapai perut naik lapaq, mata dah start tergoda dengan panggilan manja si katil ingatkan apa la sangat majlis ni. ceramah je lebih. pastu AJK je berlambak. tapi arrangement semua hampeh.



tuan badan ni gagahkan jugak nak pergi sebab :


1) nak kupon.ini perkara wajib ye. bukan harus. hahahahaha

2) dapat makanan free :)) takyah keluarkan duit dah. hoho




hm tu jelah nak cerita !



p/s : owh, baru tau dia kos apa sebenarnya. selama ni salah sangka. whaa, best la dia kalau macam tu. berkepit     24/7 dengan skandal.euww~  oops!! :p

No comments:

Post a Comment