Dec 1, 2010

my fav movies!






tengok wayang bukan favourite saya. bukan tak masuk dengan jiwa. tapi kalau ada orang ajak baru saya tengok.   kalau saya nak ajak orang, berjanggut la tunggu ye. saya lagi enjoy dengan bowling :) hahaha. tapi kalau korang ajak saya tengok movie  kartun, saya akan excited ! kat atas ni ialah cerita kartun yang saya nak tengok berulang-ulang-ulang kali ! see, excited kan? huhu..


attention !! saya minat kartun ! saya anti-cerita-cinta ('',) anda pulak macam mana? segeng dengan saya kah ? hehe





love.love.love

No comments:

Post a Comment