Dec 29, 2010

merepek kerepek


hell-oh !! hehehe.. actually, HELLO :) first of all, so sorry to the bloggers that had been found this ugly-bersawang-blog and left their 'jejak' at mt shoutbox. sorry sebab i can't trace back your blog lately. s0oo busy. ehem-ehem, actually, takde mood nak update. huhu. sila berlaku jujur disini ye :)) today, 29th december 2010, i've registered as a university student at our ' world class university- U**M' hahaha. why WORLD CLASS ?? sebab banyak sangat songeh !! ni semua pengaruh MR. HIU  la !! he keeps saying that during mass lecture. kan dah berjangkit kat anak-anak murid yang masih hijau pemikirannya :D. kos apa tu ? ah shut up.. RAHSIA !! saya tak suka kepoh kat kawan-kawan biasa, kat my besties saja  tau !! hihi. disini, saya nak promote sikit who are they. dua-dua nama start with 'A' - aten & atul- with them, i can be myself. 100% of  myself yawww :). orait, saya balik rumah tak tinggal kat bilik macam kawan lain because of these factors
*kuliah start 3hb jan*
*harini daftar kolej je*
*nak tengok putera katak sampai habis*
*jarak rumah dekat saja*
*mood belajar tak sampai lagi*

ok semua reason tahap budak mengada kan. -.-  hm.. sebenarnya, tak tahu nak cerita apa. just banyak merepek je, apa yang cross in my mind sekarang ni, itulah yang ditaipkan oleh jari-jemariku. eh, malam ni bola !! tapi tak minat. just berminat nak tau sapa menang, tu jee :))  kepada besties ku, KU RINDUUUU KAMU SANGAT-SANGAT !! harap next sem kita satu kampus ye!! :'( 







No comments:

Post a Comment