Dec 15, 2010

hantu kak limah we !!




wah, dah nak dekat seminggu tak blogging !! rinduuuu... !! :)) actually, mood swinging la. takde rasa nak update cerita kan, so malas la nak skodeng blog org and blog sendiri. huhu. sorry.. nah, nak bagitau sikit. semalam punya malam, saya and siblings except ongah, ramai-ramai serbu GSC OU tengok  cerita ini




 disebabkan saya memang minat habis kat zombie kg pisang, so saya pun join the club la. saya rindu nak tengok cerita orang perok ! * sila sebut dalam loghat perak *
 memang enjoy gila sampai nak terkeluar anak tekak ni asyik gelak je memanjang. korang p la tengok. lagi enjoy tengok kat cinema. gelak ramai-ramai. masa tu kalau ada yang kentut pun takde sapa dengar. kompom !!ngee~
malas nak cerita lebih-lebih nanti tak syok la kan. tapi nak gitau ar teman suke bebenor part yang ni 




part ni bangang sungguh. agak lucah tapi sporting ar beb :)
masa ni macam-macam hantu keluar. bomoh ni pun dalam ngankung dia bomoh dalam cerita ni pun bomoh gak. sesuai gitu.. 


tengok lah tau ! tak rugi pun ! :D
watak fav, si lembut usop wheelchair dengan trademark nye - ENGLISH EDUCATION- 


 peringatan : masuk cinema bawak sweater nanti sejuk..aip, jangan peluk-peluk orang sebelah ye :p 

No comments:

Post a Comment