Nov 24, 2010

SOLO or DUO?

anda solo ? atau sudah bercouple? macam mana, rasa bahagia tak? haha.

ada yang rasa bahagia bila single. ada yang tak boleh hidup tanpa pasangan. tak boleh menyingle lama-lama. wajib di taken .

ada yang kata ' i love being single. couple is trouble and suffer '. hahaha. ini ayat nak menyedapkan hati je. nanti bila dah jumpa yang berkenan, ayat ni tak guna dah.

ada yang kata ' bila single, rasa nak couple. bila couple, rasa nak single' . ai macam-macam la korang ni. manusia. tak pernah puas. puas ??? hahaha.. think ! think !


sebenarnya, cinta saja tak cukup. perlu jujur dan ikhlas. saling menerima dan memahami. bila kita dah ada hubungan, maka nya adalah tanggungjawab. kalau asyik solo je, bila  lagi nak test diri tu bertanggungjawab ke tak. 


pandai lak cakap ye cik kak oi. awak tu macam mana pulak?? hehe. saya..saya.. sayaaaa........ :)) hehehe
tunggu jelah kad jemputan kahwin.muahaha




motif entry ni -- hanya suka-suki :)) chowchinchowww~ salam





love.love.love

No comments:

Post a Comment