Nov 18, 2010

jom tag!!

1. Apa benda yg paling penting dlm hidup korg?
paling penting?ofcz mykad ! gelabah gile klu salah letak pun! hehe

2. Benda terakhir yg korg beli menggunakan duit sendiri
seluar jin , eh eh seluar jeans :D

3. Dimana tempat korg ingin melangsungkan perkahwinan korang dan apa tema perkahwinan korg nanti?
nak kat rumah supaya1 kampung bole dtg. nak org dtg ramai2.huhu

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
haiya..mau avoid ini soklan boleh tak?kikiki..kita kasi diam2 eh.hee~

5. Berapa lama korg akan mencintai kekasih korg?
hm..selagi dia tak berubah hati.

6. Novel / buku / majalah yg terakhir korg beli?
actually tak minat membaca tapi adalah beli 3 novel, ingat 1 je, HELL KITCHEN :)


7. Apakah nama penuh korg?
her binti minah ceria.boleh tak?heheh


8. Antara mak dan ayah korg, yg manakah korg lebih mesra?
my mummy !!


9. Namakan orang yg korg betul2 nk jumpa dlm hidup korg.
tak tahu lagi lah.hahaha

10. Adakah korg basuh baju korg sndiri?
hehe.kat rumah guna mesin, mak yang tekan button on. kat kampus, 
tangan sendiri on button mesin.hahaha


11. Dimanakah tempat yg korg betul2 nk pergi?
paris maybe :)) honeymoon.. :D


12. Pilih salah satu, peluk atau cium?
nak peluk,baru cium.haha


13. Beritahu 3 benda ttg org yg tag korg
kenal dia kat u, dia kawan saya, dan dia special bagi saya.
hehe

14. Benda yg korg syg sgt2 dlm hidup korg
my gadgets.huhu.

15. 5 lagu yg plg korg suka dan selalu dgr

hanyut : faizal tahir, happy ending and keep holding on : avril lavigne,
button : pussycat doll, g6 : fareast movement, 
and many more laa tapi dh nak 5 jee..

16. Bila tarikh lahir korg dan kt mana korg smbut thn lepas
bulan feb, sambut kat kampus :)) best gile !!

17. 5 org blogger yg korg nk tag

ouhnina, syazwan, kamal, iyyad, ekal 
*sape2 lah yg baca blog saya * :)

No comments:

Post a Comment