Nov 23, 2010

JAHAT nya facebook !!

salam. heheh. emo pulak title di atas. YE, MEMANG FACEBOOK JAHAT. kalau orang tak puas hati, dia akan post status mengamuk kat situ. perli orang tu, kutuk orang ni. dah bukak keaiban dia. orang lain baca tergelak-gelak je walaupun orang tu tolong komen or like status tu. lagi satu. ni terjadi kat semua jenis orang.


kalau couple cintan cintun yang clash sebab facebook takpe. memandangkan relationship tu tipu belaka. i mean "married,enganged". korang bercinta je bukan betol-betol married pun kan.  oops, not yet..hahaha.
 ni yang dah betol-betol sah kawin, boleh bercerai sebabkan facebook !! saya ada kawan yang mak ayah dia bercerai pasal facebook. adoi..tengok, apa facebook sudah buat..


terbaru, cerita dasyat jugak. tapi ni kes luar negara la. tak mustahil jadi kat sini.. mungkin tak di publishkan je. kat london, ada sorang budak laki ni makin teruk asma dia bila tengok ex awek dia setiap hari ada je laki yang jadi kawan dia. bila dia nak add guna nama sebenar, that girl tak approve. lagi bertambah-tambah asma dia... bila guna nama lain baru accepted.. itu pun makin teruk lagi asma dia sebab dia tengok hari-hari ada je laki baru kat friendlist ex dia tu. so apa jalan penyelesaianya? DELETE ACCOUNT FACEBOOK. kalau tak boleh mampus dia weh.. maybe cerita ni kita boleh salahkan pompuan tu. tapi pemangkin kepada semua ni ialah FACEBOOK. dengan benda alah ni ada orang yang bahagia, tapi tak lupa juga ada yang menderita..



so pandai-pandailah memanfaatkan FACEBOOK anda.



love.love.love

No comments:

Post a Comment